Atelier Evalore
Een plek voor kunstzinnige ontwikkeling, Voor ieder die verbintenis voelt of heeft met kunst en natuur, Aandacht voor het persoonlijke, Laten zien van emoties, de eigen kracht voelen, Onderzoek naar de innerlijke natuur, Resultaat tot je tevredenheid van jezelf, Eigen behoefte, balans vinden.

KIJKEN & DOEN

Tekenen & Schilderen

Nieuwe reeks lessen sluit aan bij de eigen kunstzinnige ontwikkeling, waarbij het tekenen en schilderen vanuit de eigen ervaring meer centraal staat. Zelfsturend tekenen, mediterend kleuren, via oefeningen gezamenlijk werken en individueel uitwerken in het schilderen.

Reeks 12 lessen Kijken & Doen
  • Maandagavond of donderdagavond 19.30–22.00
Deelnamekosten inclusief materialen, thee en koffie €235,- per 12 lessen.

Strippenkaart 10 Een nieuwe mogelijkheid tot deelname is de strippenkaart en betaal je voor 10 lessen €195,- Deze kaart is zes maanden geldig.

KUNSTJUWELEN

Workshop van waardering

In deze workshop maak je een Kunstjuweel voor jezelf of een dierbare. Een kleine geschenk van mooie materialen, zoals kant, tule, kralen en kurk. Verbinden deze door stapelen, rijgen of verlijmen. We kijken naar Symboliek & Betekenis in de Kunst en in ons dagelijks bestaan.

Alle workshops zijn op aanvraag. Deelnamekosten inclusief materialen, thee en koffie €22.50 per workshop.

TOUW & TULE

Workshop van verwondering

In deze workshop werk je met materialen, zoals Touw uit de Zee en Tule. Sterke en kwetsbare materialen die je gaat verbinden door stapelen en rijgen. Het geeft een feest van kleur en laat natuurlijke vormen zien, we kijken naar de kunststroming Jugendstill als inspiratiebron. Alle workshops zijn op aanvraag. Deelnamekosten inclusief materialen, thee en koffie €22.50 per workshop.

ZIEL & ZALIGHEID

Workshop van troost

Het maken van een licht-mantel. In deze workshop teken je natuurlijke vormen en werk je met persoonlijke kleuren. Een detail gebruiken we voor de drukvorm en ga je een sjabloon snijden. Het afdrukken doe je door met een spons te stempelen. De workshop wordt sfeervol met kaarslicht afgesloten.

Alle workshops zijn op aanvraag. Deelnamekosten inclusief materialen, thee en koffie €22.50 per workshop.
Persoonlijke ervaringen
“Dank je wel voor je mooie input van diverse kunststromingen, sturing in goede opdrachten en opbouwende feedback tijdens de schildercursus.”
– Matthijs van den Ouden
“Bij deze wil ik je laten weten dat ik de workshop bij Evalore heel bijzonder vond. We hadden een hele fijne middag met veel kennisoverdracht, wijsheid, tips en coaching op hoog niveau.”
– Anoniem
“Evalore geeft prachtige creatieve workshops op een bijzondere plaats: Fort Orthen. Tijdens haar lessen creëert zij de ruimte om jezelf te zijn, terwijl ze je subtiel begeleidt om je grenzen te verkennen en te verleggen.”
– Elise van Brussel
© 2022, Evalore Beukers
Designed & built by Arwen Beernink